AKTUELNO

Brendon je sve vreme zbunjeno posmatrao.

Pevačica Zlata Đurković je očigledno jedva dočekala da joj neko postavi pitanje kako bi ona mogla da jedno uputi Nemanji Tošiću koji nije krio svoju reakciju na činjenicu da se po kući priča da Branislav Brendon prema njemu gaji određene emocije.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako primate informacije da cela kuća priča Brendon gaji određene informacije - pitala je Zlata Nemanju Tošića na šta je on dogovorio:
Ja ne primam, niti dajem. Sad oni pokušavaju da stvore nešto, ovde ja to ne gledam sa te strane. On se dečko izjasnio da nije gej, mene niti pipa niti bilo šta. Malopre kada mi je rekao da sam purpurno biće ja sam rekao da nisam - odgovorio je ležerno Nemanja, a onda je Zlata dopunila svoje pitanje:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Siguran si da ste samo prijatelji, da li bi mu se zamerio u nekoj varijanti, pošto vidim da stojiš ispred njega? - upitala je ona i nastavila:
Tebe zaista doživljavam kao alfa mužjaka, jedino što mi menja to je vaše, laku noć Nemanja, laku noć Brendone, ja ne znam stvarno. Ti si jedini prozvan purpurnim bićem ovde - postavila je Zlata još jedno pitanje Tošiću
Nadam se da i dalje misliš da l sam alfa mužjak - završio je Nemanja, nakon što je Branislav zahtevao da Zlata stavi tačku na tu priču.

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-prilogu.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Branislav Radonić Brendon

#Zlata Đurković

'