AKTUELNO

Gavrićevo ponašanje razočaralo je mnoge, pa čak i Đoganijevu kojoj je obećao da će joj biti velika podrška u ''Zadruzi''.

Pevač i muzički producent Mirko Gavrić poslednji je učesnik "Zadruge 2" koji je napustio impozantan Imaginarijum. Iako je svoj ulazak najavljivao pompezno, on nije dugo izdržao, pa je iz Imaginarijuma otišao podvijenog repa, i time stavio sebi na teret 50.000 evra koje će morati da isplati produkciji televiziji Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Bivši zadrugar je pre ulaska na luksuzno imanje pretio mnogim svojim budućim cimerima, ali se posle samo nekoliko svađa sa Miljanom i Marijom Kulić, kao i sa Zoricom Marković povukao, i nije pokazao ono što se očekivalo na osnovu njegovih obećanja, naprotiv!

Foto: TvPink Printscreen

Gavrić je nekoliko puta za 20 dana, koliko je boravio u "Zadruzi 2", plakao, a od njegovih oštrih reči i razotkrivanja istine nije bilo ni traga ni glasa.

Zadrugari su bili u šoku zbog njegovog napuštanja imanja, a on se nije okrenuo ni za svojom velikom prijateljicom, Lunom Đogani, za koju je govorio da će je uvek podržavati i neće dati na nju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: NOVI LJUBAVNI PAR U ZADRUZI? Pribio je uz sebe, pa krenuo da je ljubi: TI SI PRAVA ZA MENE! (VIDEO)

Kako je izgledao Mirkov profil možete pogledati u nastavku.

R. L.

#Mirko Gavrić

#Rijaliti Zadruga

'