AKTUELNO

Javnost će ostati u šoku zbog ovoga!

Pevačica Nataša Moskva ostavila je veliki utisak na sve učesnike najgledanijeg rijalitija, Zadruge 2, a naročito zbog toga što se trudi da svakome pruži ruku prijateljstva i bude najveća podrška. Povrh toga, ona je ostvarivala i bliski odnos sa Nikolom Bokunom, koji je bio loše okarakterisan, pa je svoju pažnju preusmerila na fudbalera Lazara Jeremića.

Kako se u okviru ovog rijalitija predstavila kao samohrana majka koja je odlučila da stekne popularnost i samostalno ulaže u svoju karijeru, šokiran svime što je video oglasio se i njen bivši prijatelj Nikola Urošević. On nije mogao da prećuti to što se pevačica milionskom auditorijumu predstavlja lažno, pa je odlučio da joj skine masku i otkrije neke detalje iz njenog privatnog života.

Foto: Privatna arhiva

Devojka koja živi od sponzora, čak je imala i dva odjednom. Izvlačila je duple pare za spotove, pesme, silikone pošto je skoro išla na remont. Sada je u tajnoj vezi sa oženjenim muškarcem. Nikada ne bih priznao ovo, bio sam joj najbolji drug, ali prodala me je onog trenutka kad je osetila malo moći. Njoj je Alka Vuica napisala pesmu i zahvaljujući njoj je dobila nadimak ,,Moskva", ali ona nije mogla da funkcioniše tek tako. Tražila je sponzore, kako sam već i pomenuo. Tako se pretvorila u starletu, a jedno vreme je imala i zabranu za Srbiju - tvrdio je Nikola.

Foto: Privatna arhiva

Moskva je jednom prilikom priznala da je šest meseci boravila u zatvoru, a Nikola je otkrio i zbog čega. S obzirom na to da učesnica često ističe da je sa svojim bivšim suprugom u dobrim odnosima, on je i ovaj pokušaj da u očima javnosti bude požrtvovana demantovao.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U zatvoru je završila zbog svog bivšeg muža o kojem u rijalitiju navodno priča sve najbolje. Razloge za to ne bih smeo da iznosim u javnost, ali okvirno, želela je da pruži pomoć osobi kojoj je njen Tuđman hteo da naudi. Tada je od njega dobila šamare. Vidim da se u Zadruzi predstavlja kao izuzetno smirena osoba, ali tek će se pokazati njeno pravo lice. Ona je jako agresivna u vezama, ona je dečku od 60 godina, koju ju je u nekom momentu izrevoltirao, polomila ceo džip, od stakla do menjača, volana... Pred MC Damirom je, što može i on da potvrdi, kada su bili u Bosni na snimanju, polomila mu telefon - tvrdio je Urošević.

Međutim, ono što je takmičarka vešto pokušavala da prikrije jeste strasna veza koju je imala sa Bojanom Gaćešom, a koga u Beloj kući na sve moguće načine ignoriše. Nikola je samo za portal Pink.rs otkrio da je ona svoje slobodno vreme u Beogradu provodia sa njim i da je to trajalo sve do samog početka rijaltitija.

Foto: Privatna arhiva

Nisam znao da je i on ušao u Zadrugu, ona se dopisivala i sa Bojanom Gaćešom svako veče, ali je vešto brisala poruke. E sad, da li me je slagala ili nije, to ne znam, ali znam da nismo progovorili u tom trenutku, jer je sve vreme čačkala telefon - rekao je Nikola.

K.Ristić

#Nataša Moskva

'