AKTUELNO

Njihov odnos više nije isti.

Zlata Đurković je kroz dve nedelje boravka u rijalitiju "Zadruga 2" pokazala da je vrlo drčna osoba kada je to potrebno. Ona je jedna od zadrugarki koja najčešće kuva hranu za svoje cimere, a Tomislav Panić joj se opasno zamerio kada ju je optužio da je ostao gladan.

Voditelj Ognjen Amidžić je kroz intervju sa Zlatom saznao šta ona misli o Tomi nakon te svađe.

Foto: TvPink Printscreen

Ako neko ovde kuva hranu to sam ja. On je došao sa najmanjim budžetom, ali više neće biti u grupi sa nama. Primirio se on odmah nakon pola sata. Nadam se da će biti primljen u grupu kojoj pripada - pričala je Zlata o Tomi.

Foto: TvPink Printscreen

Od prvog dana Zlata je u korektnim odnosima sa Mirkom Gavrićem, ali njeno mišljenje o muzičkom producentu se promenilo od onog trenutka kada je on optužio Zoricu Marković za gubitak bebe njegove žene.

Sinoć sam doživela ozbiljno razočarenje. Nemam velikih osnova da pričam o njemu. Ali na osnovu nekoliko viđenja sam skontala da će on ući sa jakom pričom i da će uzburkati sve ovo. Na kraju se ispostavilo da nema ništa od akcije, ali je slab glumac. Ja ne verujem u nekoliko iskaza. Iz cele te priče koju je započeo napolju ovde se upetljao. Ono što je mene razočaralo je kada je spomenuo suprugu i tu situaciju, ali meni je to katastrofa - pričala je Zlata o Mirku.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NE MOGU MI NIŠTA! Zorica OPASNO LJUTA na Kulićke, a onda je otvorila dušu i progovorila o Gavriću: MENE JE SRAMOTA! (VIDEO)

Njen celokupan intervju pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Mirko Gavrić

#Zlata Đurković

'