AKTUELNO

Sa Lunom su obavili razgovor pre nego što se ponovo uselila u imaginarijum Velikog šefa.

Denser Gagi Đogani je u večerašnjem izdanju "Kontravizije" Lava Pajkića govorio o svom i Anabelinom povratku na muzičku scenu, ali i učešću njegove ćerke Lune Đogani u rijalitiju "Zadruga".

Foto: TvPink Printscreen

- Luna je, kad je izašla iz "Zadruge 1", uvidela koliko je nama bilo teško i ona sada zna kroz šta mi prolazimo, ako bude pravila problem tamo neki. Uvidela je da smo se napatili - rekao je Gagi i dodao da je blogerka, pre nego što se ponovo uselila u imaginarijum Velikog šefa, svojim roditeljima dala obećanje.

Foto: Pink.rs

- Ona je nama obećala, obećanje drži... Ono što je obećala nama, ona to sprovodi u delo i mi smo zadovoljni, ponosni na nju. Neka nastavi tako dalje, daj Bože da bude tako do kraja - kaže Gagi.

On se, takođe, u "Kontraviziji" osvrnuo na trenutak kada mu je Luna saopštila da ima želju da ponovo uzme učešće u rijalitiju.

Foto: TvPink Printscreen

- Nama je bilo stvarno suludo, mi smo joj rekli: "Luna, ne možeš da uđeš unutra. Nisi se još otkravila od prve "Zadruge", a hoćeš da uđeš u drugu". To je za publiku, za javnost bio šok. Ali, ona je nas ućutkala i rekla: "Ćutite, ja ulazim unutra, nikad jača, nikad bolja... Tata, ne sekiraj se ništa". I, šta mi da radimo? Naučila je školu, zna gde ide - ispričao je Gagi.

Pink.rs

#Gagi Đogani

#Kontravizija

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'