AKTUELNO

Dopada mu se ponašanje njegove ćerke u drugoj sezoni "Zadruge", međutim, smatra da bi jednu stvar trebalo da promeni.

Voditelj Lav Pajkić je u večerašnjem izdanju svoje autorske emisije "Kontravizija" ugostio densera Gagija Đoganija, osnivača nekada popularne grupe "Fanki Dži", koji je u prvim minutima svog gostovanja najavio da se uskoro na našu muzičku scenu vraća sa bivšom suprugom Anabelom Atijas, sa kojom je nekada činio ovu poznatu muzičku grupu.

Foto: TvPink Printscreen

- Dugo smo to ona i ja najavljivali, već pet-šest meseci, ali nismo mogli da dođemo do prave pesme. Našao sam jednu pesmu, Luna ju je čula i rekla je: "Tata, pesma je super, moraš da je snimiš sa mamom". Kao da nas je Luna spojila! Gotova je pesma, za mesec dana najviše i spot - najavio je Đogani.

Foto: Darko Radovančev/Freestyler

Gagijeva ćerka Luna Đogani obeležila je prvu sezonu rijalitija "Zadruga", nakon koje je odlučila da se oproba i u drugoj sezoni rijalitija koji bez daha prate milioni gledalaca Televizije Pink. Gagi je za sada zadovoljan njenim ponašanjem u velelepnom Imaginarijumu, međutim, uočio je da je Luna samo nekoliko dana po ulasku u rijaliti načinila jednu grešku.

Foto: Pink.rs

- Kada se završila "Zadruga 1", ja nisam imao vremena da popričam o svemu tome i kažem Luni: "Hajde da analiziramo gde si pogrešila, šta si uradila". Nismo stigli, a mislim i da me ne bi poslušala. Ona je takva devojka. Ne treba je menjati zato što je to Luna i treba da bude onakva kakvu ju je narod zavoleo. Narod ju je zavoleo takvu kakva jeste, zato ja nisam ništa zamerao niti govorio šta treba da promeni, osim alkohola, da to manje konzumira... I ta njena naivnost... Ali ne vredi, eto, posle pet dana ona je ispričala svojih pet života - iskren je Gagi.

Foto: TvPink Printscreen

Lunino prvo učešće u rijalitiju su Gagi i Anabela teško podneli, a denser sada priznaje da su se navikli i pripremili na određene situacije sa kojima se mogu suočiti.

Kao da sam se navikao. Luna je ušla mnogo jača, vidim da se sada dosta dobro snalazi. Dobro smo se nasekirali kada je bila u "Zadruzi 1", ja sam dva puta završio u bolnici, počeo sam da pijem za donji i gornji pritisak... - priznao je Gagi u "Kontraviziji".

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Gagi Đogani

#Kontravizija

#Lav Pajkić

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'