AKTUELNO

Neće da ostali zadrugari dovode u pitanje njegove emocije prema Natasi.

Voditeljka Dušica Jakovljević je večeras u studiju u Šimanovcima ugostila novinare najčitanijih novinara i portala. Zadrugari su, naravno i ove sezone njihova glavna tema, pa su iskoristili priliku da im postave pitanje.

Pitanje koje je napravilo pravi haos u Beloj kući bilo je upućeno Luni Đogani o odnosu sa Natašom Moskrvom nakon što je Lazar Jeremić rekao da mu se dopada Nataša, pa je ujedno prokomentarisala i odnos sa fudbalerom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Snimale smo zajedno profil, ja sam znala da ću sa njom biti jako bliska. Skontale smo se - krenula je da odgovara Luna:
Ja sam sinoć osetila da Lazar beži od mene. Ja sam bukvalno od starta rekla da ne očekuje ništa. Želim samo da se družimo i da mi je jako drag. Bio je tu od jutra do mraka. Prija mi kao osoba i jako je kvalitetan dečko. Od sinoć sam osetila drugačiju energiju. Nataša nema veze sa tim, on je u svojoj glavi utuvio da će nju da povredi ako je dobar sa mnom - rekla je Luna Đogani dok je Lazar nije slagao sa njenom konstatacijom.

Pročitaj više: BURNA PROŠLOST LEPE ZADRUGARKE! Pink.rs saznaje: Dorotea je bila sa oženjenim čovekom koji ima troje dece, a Lepi Mića je brani jer je IMALA LJUBAVNU VEZU SA NJEGOVIM PRIJATELJEM!

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jutros sam rekla 'Ćao' i on me iskulirao. Ja ovde nađem druga i naglasim da nisam za vezu i oni me napuste. Možda bi trebalo da postanem lezbijka, možda bi se tad družili - odgovorila je i ujedno nasmejala nekoliko zadrugara.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Lazar Jeremić Jera

#Luna Đogani

#Nataša Moskva

'