AKTUELNO

Popularna pevačica otkrila je svoje novogodišnje želje.

Mia Borisavljević ispraća, kako nam je kazala, jednu od uspešnijih godina u svojoj karijeri, a kao najvažniji događaj u 2016. godini navodi trenutak kada se našla u ulozi voditeljke u emisiji ''Pinkove zvezde''.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Šta smatraš svojim najvećim uspehom u 2016. godini?

- Meni je ova godina prošla brže nego ikada. To znači sam imala mnogo obaveza i mnogo posla. U ovoj godini sam imala i neke nove angažmane, recimo kao što je voditeljski posao, ali bez obzira na to ja sam uspela da uskladim sve svoje obaveze i sve projekte koje sam imala u toku ove godine.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Koliko si zadovoljna svojim angažmanom u ''Pinkovim zvezdama''?

- U ''Pinkovim zvezdama'' učestvovala sam od samog početka kada je projekat baš bio u žiži javnosti. Kad je trebalo, bila sam na pravom mestu u pravo vreme. Rad sa ljudima je jako težak, pogotovo sa ljudima koji su prvi put pred kamerama.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Da li tvoju publiku u narednoj godini očekuju neka iznenađenja?

-  Damir Handanović već završava dve pesme za mene. Postoji mogućnost da se posle svega izrodi i neki album. Potrudiću se da do kraja sledeće godine objavim album.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Da li si neko ko voli da poklanja ili da prima poklone?

- Više volim da dajem poklone nego da ih primam. Volim kada neko zna da se obraduje poklonu. Volim i da idem u kupovinu poklona, radujem se nečijoj reakciji i često slušam nečije potrebe. To je zapravo najbolji pokazatelj da ja slušam ljude.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Više puta si rekla da si emotivno ispunjena. Da li planiraš u sledećoj godini da se ostvariš u ulozi majke?

- Nisam se zaljubila ove godine. Emotivno sam ispunjena, što je najbitnije. Nemam u planu da se ostvarim u ulozi majke sledeće godine, ali kad se to dogodi videću šta ću. Želim dete, a ukoliko ne budem mogla da se ostvarim u ulozi majke, usvojiću ga.

Mia Borisavljević je u kostimu iz radnje "Supercentar Zemun".

Autor: B. Radonić

#Mia Borisavljević

#Nova godina

'