AKTUELNO

Još uvek se ne oseća baš najbolje.

Mirko Gavrić i Zorica Marković u toku noći imali su žestoku raspravu koja je trajala satima i sve to zbog afere ,,kolači".

Oni su jedno drugom izgovorili teške reči, zbog čega je u jednom trenutku Mirku pozlilo. Drvo mudrosti je sačekalo da osvane lep i sunčan dan pa ga je pozvalo na jedan razgovor i upitalo ga šta se to dogodilo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne volim dupljake koji se služe manipulacijom. Ne mogu da podnesem laž, veći si čovek kada ustaneš i kažeš da si pogrešio. Ušli smo u neku raspravu i ta priča je za mene završena. Ona je mene povredila više puta i to pre mnogo godina, ali ja se trudim da na najbezbolniji način ignorišem to - rekao je Gavrić.

Ukućanin nije mogao da sakrije ogorčenost, pa je sa knedlom u grlu pokušavao da ignoriše priču o sinoćnom nemilom događaju.

Sada kada sam ja učesnik i kada sam prisutan u celoj priči, vidim šta sve radi sa drugim ljudima. Mislim da je to jako prljavo. Sve ono što se meni desilo me i nije začudilo, s obzirom na to da znamo ko je ona. Ta osoba ne zaslužuje ni trunku jednog lepe reči ni slova - bio je ogorčen Gavrić.

Gavrić je istakao da je Zlatu Đurković poznaje iz spoljnog sveta i otkrio šta misli o njoj.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja Zlatu poznajem nekoliko godina, ona je bila učesnik na takmičenju Pinkove zvezvde. Ona kroz takmičanje nije ostavila pozitivan utisak, ali smo se sreli pred sam ulazak rijaliti i mislim da je jako dobr čovek i kao majka isto. Sa njom ne provodim vremena zajedno, ali i to što provedemo je vrlo kvalitetno - istakao je Mirko.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Mirko Gavrić

'