AKTUELNO

Nekima nije bilo svejedno zbog raspodele.

Zadrugari su od samog jutra imali akciju čišćenja Bele kuće i celokupnog objekta, naročito zbog posete Gordane Džehverović koja je zadužena da vodi računa o njima.

Međutim, Veliki šef je odlučio da takmičari nastave sa rekreacijom, pa im je povodom toga poslao jedno pismo koje ih je oduševilo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dragi zadrugari, vreme je za igru koja će doneti malo zabave i razonode u vaš grad, Pre svega treba da znate da će Bojan i Rade biti kontrolori. Sada ćete se podeleti u devet timova, svaki treba da ima po pet takmičara. Izvlačićete papire, nakon toga ćete otići u novi deo Zadruge peške. Evo o kakvoj je igri reč. Takmičiće se grupa po grupa, na samom početku ulice čekaju vas kolica, tamo su postavljeni različiti predmeti. Jedan će gurati kolica, jedan će biti u njima i postaviće što više predmeta. On mora ima vezane oči i ne sme stati ni u jednom trenutku. Svi takmičari iz jedne grupe moraju učestvovati. Svaka grupa će nekoliko puta morati da pređe put. Pozdrav, Veliki šef - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zlata Đurković, Miljana Kulić, Dorotea Jovanović i Ramona Beganović biće u prvoj grupi, Nevena Arsić, Marija Jovanović, Olja Bajrami, Stanija Dobrojević i David Dragojević. Treću grupu čine Tomislav Panić, Lepi Mića, Mirko Gavrić, Nemanja Tošić i Marko Petrušević, dok su u četvrtoj Aleksandra Subotić,  Adam Đogani, Bane Čolak, Sava Perović i Cobe Batjarević. U petoj grupi su Vladimir Tomović, Luna Đogani, Suzana Perović, Nadežda Biljić. Šestu grupu čine Bora Santana, Marija Kulić, Zerina Hećo, Snežana Ilić i Marija Jovanović...

Kako su ostali takmičari bili raspoređeni pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'