AKTUELNO

Nije joj jasno zašto je svima trn u oku.

Rijaliti koji već ruši predrasude, rejtinge i rekorde po mnogo čemu se nalazi u samom vrhu interesovanja medija, javnosti širom Srbije i regiona. Mnogi zadrugari su već ušli u sukobe, pa se može reći da nas očekuje uzbudljiva sezona. Jedan od sukoba koji preti da se dogodi je onaj između pevačice Olje Bajrami i starlete Stanije Dobrojević. Razlog tome je taj što starleta provodi vreme sa njenim dečkom Bojanom Gaćešom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Stanija je nakon razgovora sa Gaćešom otrčala do radionice gde su Tomović i blizanci Vasić razgovorali o svom rijaliti iskustvu. Imala je potrebu da mu se požali.

Manje od trideset sekundi sam sedela sa njim, i Zlata izlazi i viče mu da se vrati i Olja ga udara po leđima - rekla je Stanija dodajući da joj nije jasno zašto se tako Olja ponašala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Bojan je okej, on jede sa nama, i ja sa njom igram kad su žurke, što joj je krivo što je sa mnom, kada je malopre Mina sedela sa njim. Rekla sam mu da mora da bude frajer, a ne da dozvoli da mu ona naređuje. Olja više neće da me pogleda u oči - začuđeno je pričala Dobrojevićeva.
Nije mi jasno, da sam svakoj drugoj devojci problem ovde - završila je Stanija dok joj je Vladimir objašnjavao da je sve ovo jedna velika igra, misleći na rijaliti.

Ljubomora i ove sezone biva jedan od razloga za mnogobrojne sukobe između zadrugara. Kako će se odvijati odnos spomenutih zadrugarki ostaje nam da saznamo u narednom periodu.

Pogledajte šta je još rekla Stanija u video-snimku ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21 sat u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'