AKTUELNO

Da li će svoju romansu nastaviti i po izlasku iz rijalitija?

Pinkova zvezda Nadežda Biljić oprobala se u rijaliti vodama i ostala upečatljiva u prethodnoj sezoni "Zadruge" zbog ljubavne romanse koju je imala sa Mikijem Đuričićem. Ona je ponovo učesnica rijaliti programa "Zadruge 2", a svojim ponašanjem ne prestaje da intrigira javnost.

Foto: Pink.rs

Tokom jedne žestoke rasprave sa Lepim Mićom on je jedan detalj iz njenog privatnog života koji niko nije znao. Naime, Nadežda je neposredno pred ulazak u rijaliti "Zadrugu 2" imala kratku romansu sa jednim preduzetnikom čije ime je dobro poznato javnosti.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Izvor blizak portalu Pink.rs nam je otkrio da se radi o vlasniku lanaca kafića u Beogradu, Petru Kočoviću, sa kojim je Biljićeva provela jedno strasno veče, ali nakon toga njih dvoje nisu ostali u kontaktu.

Nada i ja se jako dobro poznajemo. Pozvao sam je da krene sa mnom i sa mojim društvom na jednu žurku, na šta je ona oberučke pristala. Žena je veseljak. Bilo je to zaista lepo veče, odlično smo se zabavili, a između njih dvoje su se primetile varnice odmah. Celo veče se nisu razdvajali, znao sam da će biti nešto između njih. Nada je nakon žurke otišla kod Petra u stan. Proveli su noć zajedno, mene je on zvao i rekao mi da je Nada kod njega zaboravila umetke za kosu, kesu sa kozmetikom i naočare i da ne zna šta će sa tim, jer ona ulazi u "Zadrugu 2". Prvo što sam ga pitao jeste: "Kako je bilo". On se pohvalio da su imali odličan se*s, ali da se nisu čuli i da je njemu neprijatno zbog Mikija i da sumnja da tu može nešto više da bude jer će biti razdvojeni duži period. Ona ide u Zadrugu, a on u Crnu Goru - rekao je izvor blizak našem portalu.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Da li će njih dvoje stupiti u kontakt i prisetiti se lepih trenutaka nakon što Nadežda izađe iz "Zadruge" ostaje da saznamo.

Pročitajte još: Miljana GRCALA U SUZAMA zbog SVOJE MAME: JE L' TI UŽIVAŠ DA ME NERVIRAŠ? (VIDEO)

U nastavku možete pogledati kako izgleda šarmantni biznismen sa kojim je Nadežda bila neposredno pred ulazak u rijaliti. Pink.rs je došao u posed fotografije na kojoj Petar drži u ruci lutku koju je dobio od Nadežde i prijatelja za rođendan, dok ne nađe novu devojku kako mu ne bi bilo dosadno.

Foto: Privatna arhiva

Pera se naljutio na Nadeždu, jer neće da ga spominje u "Zadruzi". Zato je dao Mikiju umetke za kosu, šminku i donji veš koji je zaboravila kod njega u stanu kako bi ih joj on uručio i pozdravio je tim putem - otkriva izvor blizak našem portalu.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21 sat u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. Božović

#Nadežda Biljić

'