AKTUELNO

Opšti haosu u Beloj kući.

Nakon što je Dorotea Jovanović tokom "Pitanja gledalaca" priznala da je bila primorana da se distancira od Adama Đoganija jer on "crpi njenu energiju,  Luna i ova lepa plavuša su ušle u žestoku raspravu.

Foto: TvPink Printscreen

Htela sam da kažem nešto lepo, ali me ova barbika, ovaj krcko oraščić na navijanje iznervirala, moram da budem malo grublje. Adam Đogani je moj brat i ja nikome ovde ne bih dozvolila da ga ponižava i da ćutim. On je moja krv i ja ću da ga branim. on je dečko koji ne ume da se svađa, da ulazi u konflikte, jer je tako vaspitan. On ne ume da odgovori devojkama koje ga ponižavaju. Ona je prva ta koja je istakla da joj prija njegova pažnja, ja sam bila za to. Svi znaju koliko su mi bili slatki. I rekla sam mu ako mu prija, neka bude sa njom. Ja sam se Adamu obratila pred njom i rekla da ne dozvoli da ga neko ponižava i da on ćuti za to. On sedne i ćuti, to tako ne može. Devojka se umešala i rekla kako se ja sladim tuđoj nesreći - objašnjavala je Luna, a onda joj ni Dorotea nije ostala dužna.

Foto: TvPink Printscreen

Očigledno je Luna trebalo da ide na pravni fakultet, jer joj mnogo dobro leži da bude advokat, pošto svog brata mora da zastupa. Ja mnogo poštujem Adama kao čoveka, on je pristojan i kulturan dečko. Ni na jedan način ga nisam uvredila, ali imam pravo da kažem šta mi smeta. On je prepun pitanja meša se u moje stvari i momente i on sebi daje za pravo da kaže da sam ja igračka - prekorela je plavuša Adama.

Foto: TvPink Printscreen

Situacija se otrgla kontroli, a u priču je umešan i ljubavni trougao čiji su akteri Luna, Sloba Radanović i Kristina Kockar. Naime, Dorotea je podsetila Lunu na svoju grešku iz prethodnog rijaliti programa, a onda nije birala reči kojima će je uvrediti.

Foto: Pixabay/TvPinkPrintscreen

Ja tebi govorim koliko si lepa. Ti si isfrustrirana što si najlepša na svetu i što se sve vrti oko tebe. Zavlačiš ove momke ovde, vrtiš tu zadnjicom - vikala je Đoganijeva.
Nisam ja nikome ovde ukrala muža, Luna. Ti si ponižavala ženu koju nisi imala pravo. Nikada nisam gledala Kiju kroz njih troje. Fascinirala me njena ženska snaga, njena snaga. Neka druga bi mu iskopala oči, tom Slobi. On je nju povredio pred njenom majkom, pred celom Srbijom. Mene je fasciniralo kako je neko mogao da zadrži dostojanstvo da ne bude besan i isfrustriran i da bude tu dok se neka druga žena valja po krevetu. Luna nije uradila pravu stvar, ali ja nisam njen sudija... Volim drčne žene. Sloba je izmanipulisao i jednu i drugu. Nije zaslužio ni tebe ni Kiju. Luna zanela si se malo, povređuješ druge ljude - odbrusila joj je Jovanovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Bojan se UŽIVO U PROGRAMU SMUVAO SA Oljom, a evo sa kojom zadrugarkom je bio neposredno pred Zadrugu! (VIDEO)

Da podsetimo, Luna je uplovila u ljubavnu romansu sa Slobom uprkos činjenici što je oženjen Kockarevom, a ova odluka je koštala mnogobrojnih osuda.

Ova rasprava je trajala dugo, pale su teške reči sa obe strane, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Dorotea Jovanović

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'