AKTUELNO

Večeras Sloba gostuje u emisiji "Zadruga specijal".

Sloba Radanović večeras je gost emisije "Zadruga specijal" kod voditeljke Dušice Jakovljević u studiju koji se nalazi samo nekoliko metara od Imaginarijuma u kom boravi njegova bivša devojka Luna Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Dušica je odmah pitala Slobu kako je reagovao kada je čuo da će Luna ponovo ući u rijaliti program "Zadruga", na šta je on rekao da su se čuli i da joj je davao savete.

Foto: RTV Pink

Ja sam to saznao na televiziji. Bilo mi je čudno jer znam da je pričala da nikada neće ući. Bila je baš kivna i onda mi je rekla da želi da se pokaže u nekom drugom svetlu i pitala me je šta mislim o tome. Ja sam joj rekao da se ne peca na druge. Ja sam joj rekao da bude spremna na sve. Čuo sam da je pričala da je tamo navikla da deli sve sa mnom, ali dobro tu joj je brat - rekao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

Poslednjih nekoliko dana ukućani rijaliti programa "Zadruga 2" često spominju vezu Lune i Slobe, a bilo je priče i o tome.

Poslednjih pet dana baš štucam. Očekivao sam da će to i dalje biti spominjano, ali nisam mislio da će u ovolikoj meri - dodao je Sloba.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'