AKTUELNO

Dotakao se i Mine Vrbaški.

Vladimir Tomović razgovarao je sa Nikolom Bokunom i Jovanom Putnikovićem o aktuelnih dešavanja u rijaliti programu "Zadruga 2", a tom prilikom Tomović i Putniković dotakli su se i svojih odnosa sa ukućankama.

Foto: Rijaliti Zadruga

Foto: TvPink Printscreen

Mina Vrbaški svog dečka prevarila je veoma brzo upravo sa Jovicom, dok Vladimir najviše vremena provodi sa Stanijom Dobrojević sa kojom ne želi da bude samo drug, već više od prijatelja.

Ovo je rijaliti, svako ima svoju priču. Ovo je opstanak. Da li bi ti i ja opstali sa svojim kvalitetima? Koliko bi opstali? Zamisli da nemaš priču sa Minom? Došao si da opstaneš. Da li se Mina igra? Ona igra igru - govorio je Tomović i dodao:

Foto: RTV Pink

Stanija igra igru, ona je ovu igru prešla, ona je prešla ovu igricu. Normalno da igra. Ona je pobedila na Farmi. Na koji ćemo način ti i ja da ostanemo? Mi nismo pevači - pričao je Vladimir Jovici.

Kasnije se ovim ukućanima pridružila upravo Stanija, a Vladimir je promenio temu. Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu koji je dostupan ispod u nastavku ovog teksta, a šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'