AKTUELNO

Šokirao ga je njen postupak.

Pre samog početka emisije u kojoj je vođa Olja Bajrami trebalo da odabere svoja dva potrčka došlo je do žestoke rasprave između Dorotee Jovanović i Mine Vrbaški.

Naime, svađa je nastala kad su se Dorotea i Minin dečko Jovica Putniković mazali kremom, a kako je Adam Đogani želeo da odbrani svoju najbolju drugaricu, pred svima je rekao da je ona bila igračka. Dorotea je bila besna zbog toga, pa se na sav glas prepirala sa njim.

Ako si mi drug, ne trebaš da se mešaš u stvari koje te se ne tiču! Nisi trebao da mi govoriš da sam igračka u lajvu! - rekla je Dorotea.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pa i sad si u lajvu! - rekao je Adam.
Joca je bio zgranut kad je čuo da si rekao da sam igračka! Ti si predobar dečko i ne želim da se tako ponašaš! - napadala ga je Jovanovićeva.
Neću da dozvolim da te neko iskoristi! - vikao je Adam.

Dean Stejin koji je takođe bio u igri sa Doroteom i Jocom odlučio je da ispriča kako je priča oko eurokrema i nastala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Joca je otvorio eurokrem i počeo da jede i u jednom momentu me namaže. Pitam da li je normalan, mi smo u lajvu! U tom momentu Dorotea to vidi i namaže njega, pa on nju i tako je počelo međusobno. Joca je malo preterao i hteo da je namaže skroz, ona umalo nije pala. Otišli su zajedno da to skinu i kad su se vratili, Joca je hteo da se usne namažu njemu i to je bila glupost. Čemu? - objasnio je Dean.
Mene je uvredilo što je on meni rekao u lajvu rekao da lažem, ni od mene nije poteklo to! Ja nikome nisam ukrala momka! Mina koja je dečka prevarila ovde ja treba da imam poštovanja prema njoj! Nisam mislila ništa drugo osim da se zezam! - pravdala se Dorotea.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Što bi ti mazala nekome ko ima devojku? Što mu nisi usnama skidala - ljubomorisao je Adam.

Takmičari su se dugo raspravljali, a detaljno o ovom događaju pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Adam Đogani

#Dean Stejin

#Dorotea Jovanović

'