AKTUELNO

Poznata učesnica rijalitija rešila je da po prvi put odustane od leta, budući da je imala loš predosećaj.

Pevačica Dušica Grabović koja je, inače, učestvovala i u rijalitiju "Farma", družila se ovog vikenda sa publikom u Crnoj Gori, a nakon uspešnih nastupa raspoložena pevačica rešila je da se vrati u srpsku prestonicu, kada je naišla na ozbiljan problem, pa je zbog toga otkazala let.

Iako je dugo godina radila na aerodromu, zbog čega se ne plaši vožnje avionom, pevačica je bila primorana da po prvi put u životu otkaže let jer je ozbiljno uplašila za svoj život.

Po prvi put u životu sam odustala da letim avionom iz Podgorice po svom osećaju jer sam u šoku da posle tri sata tehničkog pregleda u Beogradu i kašnjenja aviona u polasku iz Podgorice, kapetan ipak odluči da leti, a svi putnici su bili svedoci i u šoku da sa avionom nešto nije u redu i da nije bio u stanju da poleti posle više pokušaja - obelodanila je Dušica na društvenim mrežama.

Nakon što je odlučila da se u Beograd ne vrati drugim letom , pevačica je otišla u jedan podgorički hotel gde je pokušala da skrene misli i odmori se pred sutrašnji put.

Autor: D. Tanasijević

#Aerodrom

#Crna Gora

#Dušica Grabović

#pevačica

'