AKTUELNO

Amnezija i ove sezone uzima danak.

Učesnici prve sezone ''Zadruge'' su uvek bili najaktivniji u toku noći. Stara priča se nastavlja pa su i ove sezone zadrugari najuporniji za rasprave pre spavanja. Situacija je eskalirala između Mirka Gavrića i Snežane Ilić, kojoj je sudelovala Suzana Perović, ali i ostali zadrugari.

Ona nije bila na selu, ona ne zna da kuva, da pere, šta zna? Zna da ide svuda da nam ga stavlja - rekao je Mirko sa čim su se svi složili.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Gospodine Mirko, je l ste vi sledeći da postavite pitanje. Pošto ste me danas gurnuli - rekao je Mirko nakon što su ostali zadrugari poistovetili njeno ponašanje sa ponašanjem Žiže.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pročitajte više: NEOČEKIVANO! David priznao Ognjenu zbog čega je ušao u rijaliti i OTKRIO KO MU JE NAJZANIMLJIVIJI UČESNIK U ZADRUZI (VIDEO)

Ja nisam tako uradila. Ja sam se izvinila. Ja ne mogu, umorna sam. Moram da se presvučem, sedim u kostimu, ja sam se izvinila. Ja vas sve poštujem. Ja kažem da sam umorna i da se uvek u isto vreme budim - pričala je Snežana, ali je u tom trenutku izašla Suzana Perović kojoj je postavila pitanje nakon što je Mirko rekao da joj se Suzana rugala iza lega u toku prvog dana kada su ušli u rijaliti.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Niste me povredili. Nemam vremena, imam temu sa Nadeždom. Mirko, ja nisam u istražnom da priznajem. Ja nisam tu, meni nije jasno o čemu pričate - pravdala se Suzana koja nije znala o čemu se radi i zašto se oni raspravljaju.

Pogledajte kako je tekao tekao između njih u video-klipovima ispod.

I. Radulović

#Mirko Gavrić

#Snežana Ilić

#Suzana Perović

'