AKTUELNO

I zadrugarka je bila veoma besna zbog njenih odgovora.

Nakon što je Stefan Ašanin zvanično prvi takmičar koji je završio svoje učešće u Zadruzi 2 i samim tim napustio Belu kuću, svi zadrugari su zauzeli svoj kutak kako bi nastavili razgovore i upoznavali se.

Snežana Ilić je svojom pojavom zaintrigirala mnoge cimere, a Lepi Mića je odlučio da joj se maksimalno posveti i započne razgovor sa njom. Njega su mnogo zanimale neke pojedinosti o njoj, a među njima bila je i jedna koja je zasigurno zanimala i sve gledaoce kraj malih ekrana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zašto si ušla u Zadrugu? Zbog popularosti ili novca? - pitao je Lepi Mića.
Došla sam da vidim kako ću da se snađem i šta, ja vas to nisam pitala - pokušavala je da izbegne odgovor Sneža.
Šta je tebe nateralo da dođeš ovde u tim godinama? - nastavio je Lepi Mića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zlata Đurković je takođe imala mnoštvo pitanja za zadrugarku, pa se umešala u razgovor.

Videla sam torbu koju nosiš, videla sam kakve komplete imate, svi su skupi. Vi stajlingom pokazujete da živite jako lepo - dodala je Zlata.
Ja sam iz bogate porodice. Želim da učestvujem. Eto, možda želim da budem popularna. Ja sam se u jednoj profesiji ostvarila. Došlo je do prezasićenja, htela sam nešto novo da radim - odgovorila je Sneža.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Vi ste navikli da budete u centru pažnje, imali ste ozbiljan posao. To se samo penzijom završilo, taj osećaj se ne može vratiti. Nedostaje vam ono što ste vi bili, to se zove kriza identiteta u starom dobu. To je prirodno! - nastavila je Zlata.

Takmičar više nije mogao da ćuti, pa je konačno doneo zaključak o ovoj učesnici.

Vi ste došli zbog kompleksa! - zaključio je Lepi Mića.

Đurkovićka joj je iznela mnoge činjenice zbog kojih je Ilićeva pokušala da napusti konverzaciju, a detaljno o ovom razgovoru možete pogledati u nastavku.

K.Ristić

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

'