AKTUELNO

Ni sama nije bila svesna svega!

Suprugu zadrugara Mirka Gavrića, Draganu Rakčević, danas je u okviru emisije "Premijera - Vikend specijal" posetio Nemanja Vujičić koji je sa njom pričao o svim aktuelnim temama koje su vezane za učešće njenog muža u "Zadruzi 2".

Foto: TvPink Printscreen

Ali, pored toga, Nemanja i Dragana su se osvrnuli i na početak Mirkovog i njenog zabavljanja, te je ona otkrila kako su se upoznali:

Mi smo se upoznali na audiciji za "Pinkove zvezde", tako je počeo i naš kontakt, tad smo se malo i svađali, u početku oko nekih matrica. Tako da je taj naš početni kontakt bio malo buran, ali kasnije je sve išlo lagano. Ja sam malo i bežala od svega toga, jer je on bio producent i ja sam se držala malo po strani. Osvojila sam ga time što nisam trčala za njim, on je taj koji se borio za mene, a najviše ga je osvojila moja duša, tako on kaže, da imam čistu i veliku dušu, a tako je i on mene osvojio - rekla je Dragana.

Ona je ispričala i kakve su njihove svađe:

Svaka naša svađa je zbog nekih sitnica, glupo mi je i da pričam o tome. I to ne traje dugo, nismo tipovi koji se dugo svađamo i da dugo ne pričamo. Desi se brzo i isto tako brzo prođe - istakla je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Na kraju, nešto što je bilo nezaobilazno jeste Mirkovo i Draganino venčanje, na kom su se upoznali Sloba Radanović i Luna Đogani, a ona je ispričala šta zna o svemu tome:

Jesu se upoznali na svadbi i istina je da su plesali, ali za sve ostalo ja ne znam. Koliko ja znam ta veza je počela u rijalitiju, za sve ostalo nemam pojma. Nisam tada mogla da naslutim da će doći do ljubavi, to je bio običan ples, ja nisam ni videla da su plesali, bila sam posvećena Mirku i nekim drugim ljudima ali ko bi mogao to da nasluti - zaključila je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Dragana Rakčević

#Luna Đogani

#Mirko Gavrić

#Premijera-Vikend specijal

#Sloba Radanović

'