AKTUELNO

Nije imala priliku da kaže pred ostalim ukućanima.

Opšta pometnja nastala je prisustvom navodne verenice Tomislava Panića, kada je postala učesnica najgledanijeg rijalitija, kako bi iznela sve detalje o njegovom životu i svemu onome što je maneken vešto pokušavao da prikrije i sačuva od javnosti.

Darija Stević je otkrila niz šokantnih izjava oko koje se u medijima podigla velika prašina. Iako je pokušavala da za vreme sastanka i pred svim zadrugarima ispriča njenu istinitu priču o celokupnoj situaciju nastaloj od trenutka kada je od Tome dobila prsten, mnogi ukućani su suflirali i upadali joj u reč.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je Stevićka bila iznenađena od napada na nju zbog svega što je rekla, ona je odlučila da svom cimeru i izolaciji, Stefanu Ašaninu, otkrije sve što pred ostalim takmičarima nije uspela da kaže.

On je rekao da hoće nešto da mi pokloni. I ja gledam, on vadi kutiju. I ja molim Boga da je to neki privezak. Kad sam videla prsten, užas. On je mene iskoristio da spere ljagu sa sebe. Mića me opet terao da pominjem, nisam htela. I sad je hteo da spere ljagu opet, on daje Nataši. Nebitno, devojci se sviđa prsten, svi se sprdamo. Šetaće se po rijalitijima prsten. I, nebitno. Gledam prsten, verenički. I on kaže: Ovo ti je poklon za rođendan, da ne shvatiš pogrešno. Jedna baka ga prepoznaje i javlja se: Mani se Mine, imaš ovu devojku, čuvaj je. I on kaže: Pa ja sam nju verio. I žena mi čestita, ja krećem da se smejem i ništa mi nije jasno. Prethodno sam mu ispričala tu priču i rekla sam mu da pazi šta radi. On mene pita kako je dospelo do mene. Shvatio je ko mi je rekao i odgovor je bio da zna da ga oni ne vole. Ja kad sam bila tamo i kad se to pričalo, našla sam se sa društvom i kako je on patio za njim. Njemu je on izbacio stvari, uzeo mu gomilu love, mafijao je sa devojkama, a ta njegova najbolja drugarica ga je upoznala u gej baru u Beogradu kao njegovog dečka. Oko njega su uvek bili lepi momcii lepo obučeni... Dešava se situacija gde se mi čujemo svaki dan i zove me u 23h i kaže mi: Da li možeš hitno da mi pozajmiš 200e? Ja mu kažem: Jedino da dođeš do pumpe, daću ti. I on meni: Moram da vidim sa mojima da mu daju za gorivo. Ja sam iscimala drugare, nikakav problem nije. I on meni kao: Ti hoćeš medijsku pažnju preko mene. Užas. Meni je postalo sumnjivo sve, navodno, gde ja živim i koliko stanova imam, kuće. On je samo peglao neki teren da se uvali. I baš smo se posvađali preko telefona. Ja sam skontala šta on radi, manipuliše, koristi me za neke svoje situacije gde bi opravo svoj obraz itd. - rekla je Darija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Darija je ovom prilikom ispričala sve, a kako biste čuli detaljno izlaganje ove zadrugarke pogledajte videa u nastavku.

K.Ristić

#Darija Stević

#Stefan Ašanin

'