AKTUELNO

Uzbudljivo veče!

Šou svetskih razmera, "Zadruga 2", počeo je u četvrtak uveče na Televizije Pink, a preko 50 zadrugara uselilo se u impresivni grad nadomak Beograda koji je sve ostavio bez daha.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: RTV Pink

Već sutradan zadrugari su izabrali svog prvog vođu, a to je Lepi Mića, koji je odmah uveče imenovao Dariju Stević i Tomu Panića za svoje potrčke. Podsetimo, Darija tvrdi da ju je Toma verio, što je on negirao, te je sinoć ispala opšta frka jer nisu mogli da objasne šta su oni jedno drugom.

Foto: RTV Pink

Večeras u "Zadruzi 2" biće organizovane prve nominacije. Zadrugari biraju ko će između izabranih potrčaka biti nominovani, dok publika putem SMS glasova bira ko će od ostalih ukućana biti nominovan.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon nominacija, slede i pitanja novinara, tako da nas očekuje još jedna uzbudljiva noć u Imaginarijumu koji je već u prvim sekundama emitovanja osvojio srca publike širom regiona. Zato večeras obavezno budite uz televiziju Pink i portal Pink.rs jer nema sumnje da nas očekuje prava zabava!

Foto: TV Pink

PROČITAJTE: OGNJEN AMIDŽIĆ OKUPIO TRENUTNO NAJPOPULARNIJE MUZIČKE ZVEZDE! Ovako je voditelj najavio početak 11. sezone emisije 'AMI G SHOW'! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

'