AKTUELNO

Sve karte na sto!

Jedan od učesnika za kog se pre samog početka ''Zadruge 2'' znalo da neće imati dlake na jeziku i da će biti iskren po svaku cenu je muzički producent i pevač Mirko Gavrić. On je pominjan i u prvoj sezoni ovog rijalitija zbog svog odnosa sa Slobom Radanovićem i Lunom Đogani.

Foto: Printscreen Youtube

Gavrić je iskoristio priliku i objasnio situaciju o kojoj su svi pričali - kada su se Luna i Sloba upoznali. Mirko se stavio na Slobino mesto i ispričao šta bi uradio da ga je majka blogerke, Anabela Atijas, pitala da pleše sa njenom ćerkom na venčanju.

Da li bi želeo da plešeš sa mojom ćerkom? Pa ja bi sa majkom ćerke plesao! Sigurno je da se na slavljima ne bavim tim stvarima i da idem da upoznajem ljude. Moja svadba je bila 2016. godine, a rijaliti je napravljen 2017. Oni su sve povezali da sam ja inicijator cele njihove priče - rekao je Mirko.
Kijini fanovi osuđuju Mirka jer je dozvlio da Luna pleše sa Slobom - rekla je Miljana, ali je Mirko nastavio svoje izlaganje:

Foto: YouTube screenshot

Pročitaj više: NAŠLI ZAJEDNIČKI JEZIK! Luna se zbližila sa ovim zadrugarom, pa shvatila da su isti! (VIDEO)

Ja sam muzički producent Pinkovih zvezda, ja sam tokom tog takmičenja upoznao Zlatu, Slobu i preko njega Kristinu. To je moj posao, i ti da postaneš Pinkova zvezda morala bi da radiš sa mnom... Tu priču je neko skockao u svojoj glavi i svu krivicu svalio na mene i počeo da huška sve ljude - rekao je Mirko.

U razgovor Mirka i Miljane se ubacila i Marija Kulić koja je bila razočarana kada je na društvenim mrežama osvanuo snimak u kom Mirko ismeva način na koji ona razgovara sa Miljanom tokom njenog boravka u prvoj sezoni ''Zadruge''.

Vidi ovaj te ismeva, ja rekoh ko je taj čovek. Piše da radi u produkciji za rijaliti, pitala sam se šta ovaj čovek ima protiv mene. Obratila sam se jednom profilu, neko mi je rekao da je to tvoj profil - rekla je Marija na šta se Mirko nadovezao:

Foto: Printscreen Youtube

Ja sam to hteo da koristim za privatne potrebe, da šaljem prijateljima, nekako je to procurilo i desilo se šta se desilo. Nemojte molim vas misliti da sam hteo da vas ismevam - iskreno je završio Mirko nakon čega je Marija tražila da je imitira.

Pročitaj više: NE SME DA RIZIKUJE: Miljana otkrila da NE DOJI malog Željka, PA OBJASNILA ZBOG ČEGA! (VIDEO)

Na prvom video-snimku poslušajte kako je Mirko rešio nesuglasice sa Miljanom i Marijom, dok je na drugom u društvu cimera imitirao razgovor Marije i Miljane koji je tokom prve sezone postao senzacija na društvenim mrežama.

I. Radulović

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#Mirko Gavrić

'