AKTUELNO

Bivša učesnica "Zadruge" nije ostala imuna na njegove reči.

Sanja Marinković će ove subote od 17 časova na TV Pink, u svojoj autorskoj emisiji "Magazin In" ugostiti pevačice Teodoru Džehverović, Anu Sević, Draganu Mirković i Lepu Lukić, glumice Suzanu Mančić i Suzanu Petričević, kao i glumca i trenera za lični razvoj Sinišu Ubovića.

Kako Siniša drži seminare o ličnom razvoju i radu na sebi, u emisiji je njegovo izlaganje rasplakalo Teodoru Džehverović.

Foto: RTV Pink

Pronašla sam se u ovome, ja sam to doživela i kao mala, iako i sada nemam neko životno iskustvo i nemam godine - rekla je Teodora.

Foto: RTV Pink

U ovonedeljnoj emisiji Sanja je sa gostima razgovarala o današnjim ženama, s obzirom na to da su kroz istoriju hvaljene taktičnost, odmerenost, lepota, pamet i uzdržanost srpskih gospođa i gospođica. Nekada su bile Milunka Savić, Milena Marić, kraljica Natalija ili Jovanka Broz, a Sanjine gošće će ove subote u "Magazinu In" pričati o tome ko su danas simboli hrabrih i mudrih žena, i šta nedostaje damama u Srbiji.

Devojke nemaju dostojanstvo, nemaju samopoštovanje - smatra Teodora, a Siniša je posavetovao sve žene:
U svakoj ženi živi ona najsrećnija, samo je važno da joj dozvoli da izađe na površinu - rekao je Ubović.

Dragana Mirković je zahvaljujući svojoj višedecenijskoj karijeri stekla veliku popularnost, ali i bogatstvo, međutim, kako sama kaže, to je nije promenilo i ostala je veoma prizemna.

Foto: RTV Pink

Ja živim u narodu, znači ja ne živim sa zlatnom kašičicom u ustima - rekla je folk zvezda.

Ana Sević je po prvi put kod Sanje u emisiji progovorila o razvodu od Darka Lazića, sa kojim ima ćerku Lorenu.

Rastali smo se, i prosto, sve je to život, ja sam to tako prihvatila - objasnila je Ana kako se osećala kada je donela ovu veliku životnu odluku.

Foto: RTV Pink

Suzana Mančić se nedavno udala za svog dugogodišnjeg partnera Simeona, a u "Magazinu In" je otkrila detalje sa venčanja.

Sama sam vozila, sama sam se obukla, sama sam napravila frizuru, Teodora me je našminkala, a u gepeku je bio pas sa leptir mašnom - rekla je Suzana.

Šta su još Sanjini gosti otkrili o sebi, saznaćete u emisiji "Magazin In" u subotu 15. septembra od 17 časova na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Ana Sević

#Dragana Mirković

#Lepa Lukić

#Magazin In

#RTV Pink

#Sanja Marinković

#Siniša Ubović

#Suzana Mančić

#Suzana Petričević

#Televizija Pink

#Teodora Džehverović

#emisija

'