AKTUELNO

I ona ima razlog za slavlje!

Na televiziji Pink večeras počinje emitovanje druge sezone "Zadruge", rijalitija koji će postaviti nove standarde u svetu kada su ovakvi TV formati u pitanju. Stanovnici velelepnog grada nadomak Beograda polako ali sigurno se pripremaju da započnu život pred milionskim auditorijumom, a pobednica prve sezone, Kristina Kija Kockar, pokazala je šta radi samo nekoliko sati pre početka.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Kija je objavila fotografiju iz jednog salona gde je očigledno otišla da se ulepša pred početak rijalitija, a u opisu je napisala "Još tri sata", što je znak da i ona odbrojava do trenutka kada će se vrata "Zadruge" i zvanično otvoriti.

Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Kija će večeras premijerno izvesti svoju novu pesmu, "Potpis", za koju je ranije izjavljivala da je u potpunosti biografska, te nema sumnje da je i ona nervozna i jedva čeka da publici predstavi ono na čemu je radila.

Kako će proteći ulazak novih učesnika rijalitija u "Zadrugu" i kako zvuči nova pesma Kristine Kockar saznaćete već od 21 sat na televiziji Pink, zato se dobro pripremite i naoružajte grickalicama i pićem jer ovo veče ne smete propustiti.

Autor: N. Vujčić

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'