AKTUELNO

Ona će im pomrsiti konce.

Jedna od učesnica koja će mnoge cimere zaseniti svojom prirodnom lepotom, Dorotea Jovanović, spremna je da sigurnim koracima uđe u najluksuzniji rijaliti koji će zasigurno oboriti sve rekorde gledanosti, "Zadrugu 2". Iako se pretpostavlja da će konflikti biti glavna tema u Beloj kući, mlada dizajnerka je istakla da će ona svoje probleme rešiti na sasvim drugačiji, jednostavniji način.

Foto: TV Pink Printscreen

Svađati se neću ni sa kim, ja svoje probleme rešavam na drugi način. Razgovorom i argumentima i istinitim činjenicama, bez ikakvog vređanja. To što ja izgledam fino ne znači da ne znam da odgovorim i da ne znam da odbranim sebe na najkulturniji mogući način. Idem da predstavim svoj modni brend. Dizajniram garderobu za pse, tu se radi o visokoj modi. Došla sam sa jednom meni veoma dragom osobom da proslavim svoj ulazak u "Zadrugu 2". Takođe sam potpisala ugovor sa jednom firmom iz Turske, sa kojom ću nakon što napustim rijaliti početi da radim - rekla je Dorotea.

S obzirom na to da će se buduća rijaliti zvezda prvi put oprobati u ulozi rijaliti igrača, premijerna ekipa ju je upitala da li oseća strah od ostalih ukućana koji već broje dugogodišnja iskustva u zatvorenim prostorima i pod budnim okom kamera, a ona je samo ukratko odgovorila da to nije u opisu njenih karakteristika.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam konkretne strahove, ja se samo suočavam sa onim što mi život donosi u datom trenutku - rekla je Jovanovićeva.

Foto: Printscreen Instagram

Iako je u jednoj emisiji javno priznala da je tokom prethodnog rijalitija podržavala Kristinu Kockar, ovoga puta svoj životni prostor deliće sa njenom suparnicom, mladom blogerkom Lunom Đogani, sa kojom je bivši suprug Sloba Radanović prevario Kiju. Dorotea nije imala poseban komentar vezan za njenu cimerku, ali je istakla da joj je drago što je otvorila svoj butik i pronašla se u tome.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZBOG LUNINOG DRUGA SVE DAME ĆE BITI PRIKOVANE UZ MALE EKRANE: Pred ulazak u 'Zadrugu 2' srcelomac iz Pinkovih zvezda otkriva: Očekujte dobar provod!

Jako mi je drago da je otvorila butik, to je jako lep gest. Razvijati se kao žensko, tako i treba, bilo šta da radi. Ali, ja sam za razliku od nje dizajner. Kada budem otvorila butik sa garderobom, u Srbiji, to će biti sa garderobom koju sam ja dizajnirala - rekla je Dorotea.

K.Ristić

#Dorotea Jovanović

'