AKTUELNO

Smatra da su je u Beloj kući svi zbog ovoga osuđivali.

Na zahtev i insistiranje gledalaca koji pomno prate svaki detalj iz života bivših zadrugara i ove večeri se prikazuje emisija "Zadruga - Narod pita". U novom izdanju emisije, voditelj Ognjen Nestorović je sa trećeplasiranom zadrugarkom Teodorom Džehverović, pričao o svim aktuelnim dešavanjima u njenom životu.

Foto: TvPink Printscreen

Na samom početku emisije pokrenuta je tema raskida sa manekenom Anđelom Rankovićem jer se mnogo spekulisalo o tome da je pevačica žrtvovala ljubav zbog karijere. Ona je žustro odgovorila, navodeći da ona jeste karijerista, ali i devojka koja ume da voli.

Valjda to treba da bude i jedno i drugo. Ne mora da se ima samo jedno, već i ljubav i karijera. Zaista smatram da su u "Zadruzi" svi osuđivali što biram karijeru. Ja jesam karijerista, ali ja sam i devojka koja voli. Ne želim da biram. Ako moj partner nije uz mene, to nema veze sa tim da li je to ljubav ili ne - rekla je Teodora i nastavila o razlozima raskida:

Foto: TvPink Printscreen

To konstatno pominjanje porodice, više nije bilo bitno šta se dešava između nas dvoje, mi smo želeili da se to završi i nije nam uspelo. Mesec dana je prošlo od kako se sve to dogodilo. Dobijala sam mnogo poziva zbog toga, htela sam da se odmorim i pojedini novinari su bili naporni. Niti ja, niti moja porodica ne želimo da komentarišemo više o tome. Oboje smo imali svoje obaveze, ali smo se brzo pomirili sa činjenicom da smo mladi ljudi i da se borimo za sopstveni zivot. Međusobno smo se podržavali, ali nije bilo lako sa novinarskim natpisima, ni njemu ni meni - požalila se Teodora na celu situaciju.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitaj više:SVI ČEKAJU NJENU NOVU PESMU: Kiji fan priredio nešto što ju je oborilo s nogu! (FOTO)

Na kraju je Teodora priznala da ni Anđelo ni ona nisu uspeli da nađu zajednički jezik i da su odlučili da stave tačku na svoju turbulentnu vezu.

Definitivno smo videli da to ne ide i da postaje mučenje u jednom momentu. Svađali smo se oko sitnica i rekli smo jednom DOSTA i odlučili da se rastanemo. Nas dvoje smo ostali u prijateljskom odnosu. Ostali smo međusobna podrška jedno drugom - navela je pevčaica.

Kako je to sve izgledalo pogledajte u video-snimku ispod.

I. Radulović

#Anđelo Ranković

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'