AKTUELNO

Filipa Živojinovića gotovo uvek svi viđaju sa njegovom partnerkom Aleksandrom, međutim, ovaj vikend umnogome se razlikovao od prethodnih.

Pevačica Aleksandra Prijović već skoro godinu dana u skladnoj je vezi sa Filipom Živojinovićem, od kojeg se ne odvaja - na svaki javni događaj mlada pevačica dolazi ruku pod ruku sa svojim dragim, često zajedno i putuju, otpočeli su i zajednički život, a Filip je redovno prati i na nastupima širom regiona. Međutim, došlo je do velike promene.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Budući da pevačica nastupa svakog vikenda, Filip uglavnom petak i subotu provede ili sa njom u nekoj od diskoteka širom regiona, ili pak kod kuće. Međutim, sada je rešio da sebi da malo oduška i provede se u društvu prijatelja, pa je, nakon što je ostavio svoju dragu na jednom nastupu, otišao u prestoničku kafanu gde se do jutra provodio sa bliskim prijateljima.

Filip se provodio sa tekstopiscem Draganom Brajovićem Brajom i Dejanom Petrovićem iz "Big benda", a obzirom na to da su njih dvojica bliski sa Aleksandrom, nema sumnje da je Filip pazio na svoje ponašanje i da se nije udvarao lepim Beograđankama koje su se te večeri provodile na istom mestu.

Autor: D. Tanasijević

#Aleksandra Prijović

#Filip Živojinovć

#Raskid

#Veza

#pevačica

'