AKTUELNO

Gledaoci Televizije Pink imaće priliku da vide zbog čega je došlo do varnica između Kije Kockar i Slobodana Radanovića na snimanju nove rubrike vaše omiljene emisije o poznatima.

Posle izuzetno uspešne druge sezone najgledanije emisije o poznatima "Premijera-Vikend specijal", danas tačno u 14 časova na Televiziji Pink očekuje vas spektakularan početak treće sezone. I u novoj televizijskoj sezoni nedeljno popodne biće rezervisano za najaktuelnije ličnosti iz javnog života Srbije i ekskluzivne priče o poznatima, a očekuju vas i nove rubrike.

Foto: RTV Pink

U prvoj emisiji treće sezone "Premijera-Vikend specijala", videćete rubriku "San poznatih", a prvi učesnik biće Nada Macura. Ekipa vaše omiljene emisije o poznatima ispunila je najpopularnijoj doktorki u Srbiji veliki san - da skoči iz aviona, a kako se Nada snašla u ovom izazovu saznaćete uskoro na Pinku.

Foto: RTV Pink

Osim ove, očekuje vas i rubrika "BIG šoping" u kojoj se dve poznate ličnosti dele u dva tima i oba tima imaju po pitanje koje postavljaju takmičarima, odnosno slučajnim prolaznicima na ulici. Obe ekipe, nakon pogođenog odgovora, zaustavljaju prvi taksi i polaze ka šoping centru. Tamo ih čeka vaučer koji je sakriven, a iznos na njemu je 20.000 dinara koji trebaju da potroše u prodavnicama.

Foto: RTV Pink

Prve poznate ličnosti koje će se takmičiti u ovoj rubrici su bivši supružnici Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović, čiji je odnos obeležio prvu sezonu najgledanijeg rijalitija "Zadruga". Na snimanju je došlo do sukoba između Kije i Slobe, te je pevač u jednom trenutku demonstrativno napustio snimanje, a da li se vratio i nastavio takmičenje sa bivšom suprugom, videćete u narednim minutima u emisiji "Premijera - Vikend specijal" na Televiziji Pink.

Kao što ste navikli, očekuju vas najaktuenije priče o poznatima koje su obeležile protekli period, a urednik i voditelj Ognjen Nestorović uzbuđen je pred sam početak nove sezone.

Foto: Printscreen Instagram

Cela ekipa emisije "Premijera-Vikend specijal" je tokom leta marljivo pripremala novu sezonu, a siguran sam da će nove rubrike osvežiti koncept same emisije. Veoma sam zadovoljan prošlom sezonom, a kao zahvalnost za poverenje koje su nam poklonili, gledaocima obećavam spektakularnu sezonu "Premijera-Vikend specijala" - rekao je Ognjen.

Gosti prve emisije u novoj sezoni biće pevačice Dragana Mirković i Maja Berović. Gledaoci će uživo videti kako izgleda dom porodice Vasić koja uskoro ulazi u "Zadrugu", a budući zadrugari Luna Đogani, Mirko Gavrić i Dorotea se pakuju zajedno sa premijernom ekipom. Budite uz Pink, "Premijera - Vikend specijal" počinje tačno u 14 sati!

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Nada Macura

#Ognjen Nestorović

#Premijera-Vikend specijal

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'