AKTUELNO

Ne voli da miruje.

Poznata pevačica Goga Sekulić uskoro će se ostvariti u ulozi majke po prvi put. Ona i njen emotivni partner Uroš Domanović uskoro će postati roditelji dečaka.

PROČITAJTE JOŠ: OVO OD NJEGA NIKO NIJE OČEKIVAO! Đekson napravio pravu pometnju svojom porukom: SAMO ŽELIM DA VAM KAŽEM... (FOTO)

Goga je zbog trudnoće odložila poslovne obaveze, a iako je sada u petom mesecu trudnoće, ona je veoma aktivna, te se posvetila i vežbanju.

Goga je aktivna trudnica i ne miruje ni sekunde, zato se i odlučila za jogu. Ona je pronašla jedan joga centar u Cirihu gde se sa instruktorom joge dogovorila o vežbama za naredni period. Gogi je želja da joj se telo previše ne deformiše tokom trudnoće i da ga što pre vrati u prvobitno stanje posle porođaja. Takođe će joj prijati za psihu da nakon obaveza kojih i dalje ima ode u okruženje gde će se totalno opustiti. Ona će se istovremeno uz pomoć joge spremiti za sam čin porođaja, jer se u okviru programa za trudnice nalaze i vežbe disanja koje će joj koristiti pri samom porođaju, naravno ukoliko se bude porodila prirodnim putem - rekla je njena prijateljica.
Krećem uskoro na jogu za trudnice i radujem se tome. Znate kakva sam, ne volim da mirujem - navela je nedavno Sekulićeva.

Podsetimo, pevačica je dugo pokušavala da se ostvari u ulozi majke, a sada je ostala u drugom stanju prirodnim putem.

Pink.rs

#Goga Sekulić

#Uroš Domanović

'