AKTUELNO

Navikla da čita razne naslove o sebi.

U prvom izdanju 18. sezone emisije "Magazin IN" kod Sanje Marinković gostovali su neki od budućih stanara "Zadruge 2" koja na programu RTV Pink počinje sa emitovanjem 6. septembra.

Foto: RTV Pink

Svoje goste, koji su bili Luna Đogani, Mirko Gavrić, Mika, Giba, Rade i Rada Vasić, Suzana Perović i Snežana Ilić, voditeljka Sanja Marinković pitala je koje su naslove u novinama pročitali o sebi, a da su ih najviše pogodili.

Foto: RTV Pink

Pa evo dosta imamo naslova i komentara. Da smo promenili pola... Da je nama uplaćen novac za to... To su bili neki naslovi. Pisalo se da se mi ložimo na neke muške ukućane. Novinari neka rade svoj posao i oni neka zarađuju i mi ćemo. Čist račun, duga ljubav - rekli su Mika i Giba.

Foto: RTV Pink

Luna Đogani je takođe iznela svoj komentar kada je reč o ovoj temi, buduća zadrugarka je izjavila kako je u proteklom periodu čitala veliki broj naslova o sebi, da je navikla na to, ali i da ima jedan naslov koji ju je veoma povredio.

Foto: RTV Pink

Ja svakoga dana slušam razne naslove. Mislim da sam oguglala i ojačala dok sam bila u prvoj Zadruzi. To su bili razni naslovi da sam imala 17 tumora, da sam operisala nešto... Ovako fizički, da sam nešto menjala na sebi... Svašta je tu pisalo, ali naslov koji me je skoro dotakao je iskreno da sam dobila 50 hiljada evra da bih imala sEks u Zadruzi. Nisu mogli veći naslov i veću sliku da stave. Poenta priče je da to nije istina - izjavila je Luna.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

'