AKTUELNO

Nije očekivala da će joj bivši dečko na ovaj način zabiti nož u leđa.

Kao bomba je u javnosti odjeknula vest da je Nemanja Đerić Đekson posle mnogobrojnih veza koje je ostvarivao u "Zadruzi", odlučio da na sve stavi tačku i vrati se svojoj bivšoj devojci Tijani Stojanović sa kojom je prekinuo svaki kontakt pre nego što je postao učesnik najgledanijeg rijalitija.

Foto: Printscreen Youtube

Iako je poznato da je Đekson napustio rijaliti sa zadrugarkom Andrijanom Radonjić, sa kojom je započeo ljubavnu romansu tokom njihovog zajedničkog boravka u Beloj kući i o kojoj je uvek imao samo reči hvale, on je posle svega zajedno sa svojom devojkom Tijanom osuo paljbu po njoj tako što je pred svojim fanovima na Instagramu pričao u negativnom kontekstu.

Foto: Instagram

Kako bismo saznali da li za to postoji poseban i opravdan razlog, novinari sa portala Pink.rs kontaktirali su Andrijanu, a ona je sa velikom dozom razočarenja otkrila da su navodno ostali u prijateljskim odnosima i da tako nešto sa njegove strane ni najmanje nije očekivala.

Kada su mi ljudi napisali kako me je komentarisao sa svojom devojkom u lajvu, jedino sto sam uradila je da sam napisala sam poruku da mi se ne obraća do kraja života. Briga me, neka bude sa kim želi, i ja sam nastavila dalje sa svojim ljubavnim životom, ali ne pljujem po njemu. Treba da ga bude sramota - rekla je Andrijana koja je sigurno ogorčena zbog takvog postupka.

K.Ristić

#Andrijana Radonjić

'