AKTUELNO

Sada je vreme da pokaže kakva zapravo ona jeste.

Modna blogerka Luna Đogani se proslavila kao vicešampionka rijalitija "Zadruga", ali je time stekla i epitet ljubavnice, što joj nimalo nije prijalo. Zbog toga je donela krucijalnu odluku u svom životu i spremna je da uđe u "Zadrugu 2" kao "nova" Luna Đogani.

Foto: Pink.rs

Tokom prethodnog rijalitija Đoganijeva je neretko zapadala u ljubavne krize zbog rasprava sa Slobom Radanovićem, a sada joj se ukazala prilika da pokaže svoje prave kvalitete i to želi maksimalno da iskoristi.

Lunini fanovi su zahtevali od svoje mezimice da bude uvek nasmejana i da se pokaže u najboljem svetlu, a ona ih je čini se i poslušala.

Danas sam tako raspoložena. Voli vas Luna Đogani i vidimo se uskoro u najgledanijem rijalitiju "Zaduga 2" - napisala je blogerka u opisu svoje fotografije na kojoj ne skida osmeh sa lica.

Pročitajte još: MUŠKARCI NEĆE MOĆI DA SKINU POGLED SA NJE: Pevačica čije hitove peva ceo Balkan ULAZI U ZADRUGU 2! (FOTO)

Foto: Promo

Sprema se nesvakidašnji spektakularni rijaliti koji čini spoj epoha sa početka 16, 20. i 21. veka i imaginarijum koji i te kako podseća na Veneciju, Maroko i Firencu, a uvid u celokupan ovaj projekat imaćete od 6. septembra na Televiziji Pink.

D. B.

#Luna Đogani

#Zadruga 2

'