AKTUELNO

Dao svoje viđenje.

Milan Milošević je bio sinoćni gost u autorskoj emisiji voditeljke Rade Radenović "Rada sam". Novinar je neiscrpno pričao o svemu onome što je obeležilo rijaliti "Zadruga", a nezaobilazna tema je bio i ljubavni trougao koji su činili akteri Luna Đogani, Sloba Radanović i Kristina Kockar.

Foto: RTV Pink

Rada je svog sagovornika upitala za koga misli da je poneo "titulu gubitnika" iz ovog rijaliti programa, s obzirom na to da je on imao stvarnu sliku svih dešavanja u Beloj kući.

Najveći gubitnik "Zadruge", hm... Nema gubitnika. Najveći gubitnik je onaj ko se nije snašao. To su ljudi koji su ispadali... Kao ljubavnica i kao neko ko je navodno uništio brak i ona taj krst nosi. Ona je osuđena kod najvećeg dela publike. Mislim da je ona što se tiče toga gubitnik, ali sa druge strane nije gubitnik jer je skernula pažnju publike. Ona se presabrala, imala je vremena da popriča sa ljudima i da sagleda situaciju spolja i shvati da ona nikada nije bila osuđena zato što je zaljubljena, već zbog svog ponašanja, stavova, dela koja je pravila i kako se pokazala kao dvadesetdvogodišnja devojka, a mogla je i te kako drugačije. Sada će imati priliku da pokaže pred još većim auditorijumom da pokaže kakva je dama - rekao je Milošević.

Foto: Pink.rs

Milan smatra da je "Zadruga 2" izvrsna prilika za Đoganijevu da se pokaže u najboljem svetlu i da na taj način započne svoju karijeru u kojoj neće nositi "mrlju" iz prethodnog rijalitija.

Pročitajte još: OSTALO JE SAMO SEDAM DANA DO POČETKA NAJIMPRESIVNIJEG PROJEKTA: Željko Mitrović otkrio šta gledaoce očekuje na spektakularnoj ceremoniji otvaranja "ZADRUGE 2"!

O svemu detaljnije pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Milan Milošević

#Rada Radenović

'