AKTUELNO

Sve ovo ćete gledati uskoro!

Prvu sezonu "Zadruge" zasigurno su obeležili, sada već bivši, supružnici Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar. Iako je prva sezona završena pre dva meseca i sve je bliži dan kada će se novi učesnici useliti u impresivni grad, interesovanje za ovaj bivši par ne jenjava.

Foto: Pink.rs

Njih dvoje su se ponovo sreli oči u oči na snimanju nove, senzacionalne rubrike koju ćete imati prilike da gledate u novoj sezoni emisije "Premijera - Vikend specijal". Naime, u ovoj rubrici dve poznate ličnosti dele se u dva tima i oba tima imaju po pitanje koje postavljaju takmičarima (ljudima na ulici). Obe ekipe, nakon pogođenog odgovora, zaustavljaju prvi taksi i polaze ka šoping molu. Tamo ih čeka vaučer koji je sakriven. Iznos na vaučeru je 20.000 dinara koji trebaju da potroše u prodavnicama.

Foto: Pink.rs

Tokom snimanja, došlo je do varnica između Slobe i Kije, koja nije bila blagonaklona prema svom bivšem supružniku. Kako saznajemo, Kija je često prozivala Slobu, a kada je u jednom trenutku ulicom prošao Đole Đogani, ona mu je dobacila:

Evo ti ga stric! - rekla je ona.

Foto: Printscreen Instagram

Ko je pobedio i ko se naljutio i zbog čega, ali i ko je i na koji način iznenadio takmičara koji je izgubio, gledaoci će biti u prilici da pogledaju u nedelju od 14 časova u emisiji "Premijera - Vikend specijal" na televiziji Pink!

Autor: N. Vujičić/ N. Vujčić

#Kristina Kockar

#Premijera-Vikend specijal

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'