AKTUELNO

Samo njih dve su joj važne.

Jedna od naših najpopularnijih pevačica, Nataša Bekvalac, nedavno je prošla kroz jedan od najtežih perioda u životu, kada je, prema njenim navodima, suprug Luka Lazukić fizički nasrnuo na nju, i to samo mesec dana nakon što je na svet donela njihovu ćerkicu Katju.

Luka i Nataša sada su u sudskom postupku, jer ga je pevačica tužila, a on je istakao da su navodi izmišljeni i da nije povredio Bekvalčevu.

I dok se oporavlja od ovog stresnog perioda, Nataša vreme provodi najčešće sa svojim ćerkama, Hanom i Katjom, koje su centar njenog sveta.

Pevačica je sa svojim Instagram pratiocima podelila prizor koji je raznežio sve koji su ga videli. Nataša je fotografisala Hanu dok čuva svoju mlađu sestru i ostavila poruku koja pokazuje koliko joj ćerke znače.

Da je važno samo ono što se ne da kupiti... Ljubav! Hana i Katja - napisala je Bekvalčeva.

PROČITAJTE JOŠ: JOŠ NIJE NI UŠAO U BELU KUĆU, A VEĆ PROVOCIRA STARE UČESNIKE: Mirko Gavrić javno ponizio bivše zadrugare! (FOTO)

Njeni pratioci bili su oduševljeni ovim prizorom, pa je fotografija zaradila veliki broj lajkova i pozitivnih komentara za veoma kratko vreme.

R. L.

#Hana Ikodinović

#Katja Bekvalac Lazukić

#Nataša Bekvalac

'