AKTUELNO

Britka na jeziku, kao i uvek.

Miljanu Kulić, buduću učesnicu rijalitija "Zadruga 2", prethodne noći u specijalnoj emisiji ugostio je voditelj Ognjen Nestorović.

On je sa njom pričao o svim novitetima nakon završetka prve sezone rijalitija "Zadruga", ali je zahtevao i od Miljane da da svoj sud o budućem učesniku ovog zabavnog programa, Mirku Gavruću, čije je učešće potvrđeno sinoć, o čemu možete čitati OVDE.

Foto: Pink.rs

Mislim da je Mirko Gavrić Sloba 2 u najavi. Ja sam zaista nešto čula o tom čoveku. Mislim da su se Slobodan i Mirko oženili preko noći da ne bi pukla bruka, ne bih do kraja želela da se izjašnjavam, dok ne ispitam. Uradio je verovatno nešto čega bi mogao da se stidi, nešto zbog čega misli da bi ta njegova karijera bila ukaljana. A i isto se i Sloba oženio Kijom. Tako da Mirko Gavrić se oženio preko noći da ne bi pukla bruka, a isto tako Slobodan Radanović je za nekoliko dana oženio Kiju, da ne bi pukla bruka, a vi zaključite šta se tu dešavalo - dala je Miljana svoj sud.

Foto: Printscreen Youtube

Ono što je posebno interesantno jeste to što je Miljana uporedila Mirka sa Slobom Radanovićem koji je u "Zadruzi" prevario svoju suprugu Kristinu Kockar sa Lunom Đogani.

Foto: E-stock, Pink.rs

Pročitajte još: MILJANINA IZJAVA NETERALA PUBLIKU DA PLAČE OD SMEHA: Željko menja lični opis! (VIDEO)

Šta je Miljana još rekla o svom budućem cimeru pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Miljana Kulić

#Ognjen Nestorović

'