AKTUELNO

Pokazala bebinu fotografiju celom svetu.

Učesnica koja je napravila pravu pometnju u prvoj sezoni i koja je spremna kao zapeta puška da uđe u drugu sezonu "Zadruge", Miljana Kulić, ove noći gostuje u emisiji na televiziji Pink u kojoj intervju vodi domaćin Ognjen Nestorović.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana je ovom prilikom pričala o svom sinu Željku, koji je već postao prava zvezda. Ona je dala veoma interesantan odgovor na pitanje na koga beba liči.

Beba menja lični opis, ja ni na koga nisam ličila, onda sam ličila na mamu, pa sam preko noći postala isti tata. Sada je beba mala. Ja njega sada gledam i vidim kako je pametan, gleda me i čini se kako sve razume. Zovem ga belo zlato, žuto pilence, on širi usta i kao da hoće nešto da mi kaže - rekla je Kulićeva.

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ: ON JE VEĆ BIO U RIJALITIJU: Njegovo ime POMINJALJALO SE STALNO, LJUBAVNI TROUGAO JE PRIČAO O NJEMU, a sada on ULAZI U ZADRUGU 2! (FOTO)

Ovo je izazvalo smeh i ovacije publike, koja ju je nagradila gromoglasnim aplauzom. Miljana je pokazala i Željkove fotografije, što je raznežilo sve u studiju.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

'