AKTUELNO

Dao joj je odličan savet!

Informacija da će mlada blogerka Luna Đogani učestvovati i u drugoj sezoni najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga'' mnoge je iznenadila, međutim ona ne krije koliko je srećna zbog činjenice da će postati deo spektakularnog projekta o kojem već bruji region.

Foto: Pink.rs

Oduševljenje nije krio ni bivši učesnik Zadruge, tatu majstor Filip Đukić koji je preko Instagram priče podržao Luninu odluku da uđe u ''Zadrugu 2''.

Pročitaj više: U ZADRUZI 2 ĆE MORSKIM ZALIVOM PLOVITI JAHTE, BRODOVI, ČAMCI I SKUTERI: Učesnici će ih koristiti kao prevozna sredstva, a evo šta ih još OČEKUJE! (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram

Ajmo Luna, sad pokaži ko si i šta si. Jbg, niko od nas nije svoj kad se zaljubi i kad ima ljubavne probleme, tako da samo napred! A pojedini koji se prave sad pametni, zaboravljaju da ih je isti taj rijaliti i stvorio - napisao je Filip, uputivši podršku bivšoj cimerki.

Da li će Luna svojim boravkom poslati drugu sliku u odnosu na onu koju je poslala borakvom u prvoj sezoni, ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

I. R.

#Filip Đukić

#Luna Đogani

'