AKTUELNO

Divno se slažu.

Popularni mladi pop pevač Šaša Kovačević uživa u ljubavi sa svojom devojkom, misicom Zoranom Tasovac. Jedan je od izvođača mlađe generacije koji i te kako ulažu u pevačku karijeru, a njegovi spotovi po kvalitetu i produkciji pariraju svetskim zvezdama.

On je nedavno uplovio u ugostiteljske vode kada je zajedno sa porodicom rešio da otvori restoran, a kako kaže, najveću podršku mu daje upravo devojka.

Zorana mi daje podršku u svakom segmentu. Ona je veoma pedantna i voli da se posveti svemu što radi, tako da imam potpunu podršku od nje, kao i od svoje porodice - kaže pevač.

On nikada nije krio svoju povezanost i odnos sa ćerkom svoje devojke, toliku da je ona bila angažovana i za spot za pesmu "Bez tebe me nema". Tom prilikom opširnije je opisao svoj odnos sa Iskrom i otkrio kako sa njom provodi vreme.

Iskru volim kao da je moja. Preslatko je biće. Daće bog zdravlja pa ću se i ja, nadam se, u skorije vreme ostvariti u ulozi oca. Njoj su zvezde Elza i Ana, i to je sve. Mala je, tek tri godine ima. Mada je imala nekoliko izjava za sebe poput "ja sam zvezda", na šta smo se mi svi smejali. Ekstremno je zabavna i prija mi - istakao je Kovačević.

Pročitaj više: POTPUNO GOLA: Anđela Veštica objavila fotku i ŠOKIRALA sve! (FOTO)

Pink.rs

#Sasa kovacević

'