AKTUELNO

Na ivici nerava?

Bivši učesnik najgledanijeg rijalitija u regionu, "Zadruge", Slobodan Radanović privukao je enormnu pažnju javnosti kada je stupio u emotivnu vezu sa blogerkom Lunom Đogani, a da je pritom tada bio oženjen Kristinom Kockar.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je zbog ovog postupka naišao na mnoštvo osuda, to se nije odrazilo na njegovu karijeru, koja je trenutno u usponu. Sloba svakodnevno ima nastupe i pravi nezaboravne žurke, o čemu svedoce i snimci na društvenim mrežama.

Budući da ga je putem ovog rijaliti programa upoznalo mnoštvo ljudi, Radanović je osuđen i na neprijatnosti koje idu uz popularnost.

Pinkova zvezda neretko dobija nepristojne ponude putem društvenih mreža, a sada je, čini se, dobio onu koja ga je izvela iz takta. Radanović je putem Instagram naloga želeo da skrene pažnju da ga više ne uznemiravaju tim povodom napisavši žestoku poruku.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još: O OVOME ĆE SE DANIMA PRIČATI: Luna Đogani u večerašnjem intervjuu otkriva sve što MESECIMA ZANIMA JAVNOST!

Naime, Sloba je poručio svim pratiocima koji imaju fetiš da ližu njegovu obuću odustanu od suludih namera i ostave ga na miru. Pevač je, po svemu sudeći, dobio veliki broj nepristojnih ponuda ove vrste

Pink.rs

#Sloba Radanović

'