AKTUELNO

Di-džej se našao u nebranom grožđu.

Publika koja je verno pratila Zadrugu devet i po meseci ne prestaje da pokazuje interesovanje za sve takmičare otkad su se ugasile kamere. U studiju su trenutno Nadežda Biljić i Bane Čolak koji bez dlake na jeziku komentarišu bivše zadrugare.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Tokom trajanja emisije Nadežda je više puta zadirkivala Baneta kada je pričao o svom poslu, dobacivajući: „Koja karijera? Koja karijera?” uz osmeh, pa je nakon toga postavila pitanje Banetu da konačno kaže narodu kako je reagovao na saznanje da je ona imala nešto sa njegovim tadašnjim prijateljem Mikijem Đuričićem.

- Daleko od toga da je meni Miki skinuo devojku, Nadežda i ja nikad nismo bili u vezi. Imali smo tu priču, ali nikad nismo imali vezu - objasnio je Bane, a ond ase uključila Nadežda kojoj se nije svidelo ono što je on rekao.

- Možeš ti meni da objasniš samo jednu stvar, to me je zanimalo inače. Kad smo ti rekli da se nešto desilo, pa kad ti je Miki rekao za nas, njemu si rekao "brate, sve je kul, ja nemam ništa s njim, mi nismo u vezi", a na mene si drvlje i kamenje - rekla je pevačica.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Bane je odmah imao spreman odgovor za nju.

Ja najviše mrzim da me neko pravi debilom. Odreagovao sam tako kako sam odreagovao. Pogrešio sam i sve najbolje želim Mikiju i Nadeždi u životu. Mogu da im budem i kum - kratko je odgovorio Bane.

Kako je tekla spomenuta situacija pogledajte u video-snimku.

Pročitajte više: NAŠA PEVAČICA PROŠLA KROZ PAKAO, ostala bez kose: Bila sam ćelava!

I. R.

#Bane Čolak

'