AKTUELNO

Morala je da se obrati onima koji je vole.

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović u petak 17. avgusta trebalo je da održi koncert u Kragujevcu, ali do istog ipak neće doći.

Naime, kako je Ceca sama navela, poziv za koncert dobila je u junu, a nakon njenog pristanka i dogovorenog termina nijedan drugi dogovor nije napravljen.

Foto: TvPink Printscreen

Ključni problem je taj što ugovor nije potpisan, zbog čega se Ceca javnom porukom obratila fanovima putem društvene mreže Instagram gde je na svom storiju napisala:

- Draga publiko, vi ste mi najvažniji i imate pravo da znate sve o koncertu u Kragujevcu. U junu je stigao poziv za ovaj koncert, ali nikada nije došlo do potpisivanja ugovora. Očigledno su velika želja da se koncert desi, nesmotrenost producenta i nesinhronizovanost doveli do ovakvog iskoda. Obožavam druženje sa vama - najboljom publikom, ali da bismo svi mi uživali moraju da postoje pravila i ugovor, a sada se sa moje strane nije desla zvanična potvrda, niti je ugovor potpisan. Žao mi je što smo i vi i ja dovedeni u ovakvu situaciju. Sigurna sam da će uz ovoliku želju u skorije vreme doći do našeg druženja. Ljubi vas vaša Ceca - napisala je ona.

Foto: Printscreen Instagram

Autor: Pink.rs

#Kragujevac

#Svetlana Ceca Ražnatović

#koncert

'