AKTUELNO

Samo za portal Pink.rs rešio da otvori sve karte!

Maneken Anđelo Ranković obeležio je prvu sezonu rijalitija "Zadruga" svojom vezom sa pevačicom Teodorom Džehverović. Oni su i po završetku ovog šou programa nastavili romansu, ali je na nju nedavno stavljena tačka, a sve je počelo zbog toga što se Teodorina majka Gordana tajno viđala sa Anđelovim ocem.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon prepucavanja preko društvene mreže Instagram, strasti su se smirile, a svima je privukla pažnju fotografija nepoznate devojke koju je Anđelo objavio. On ju je slikao s leđa, te niko nije znao kako ona izgleda i da li je u pitanju njegova nova izabranica.

Foto: Instagram

Portal Pink.rs stupio je u kontakt sa Anđelom i on nam je otkrio o kome se radi:

Ja sam inače rekao da ne komentarišem više ništa što je u vezi sa mojim ljubavnim životom, ali, eto, vama ću da kažem - u pitanju je moja najbolja drugarica. Dakle, nije nikakva nova devojka, nikakva nova ljubav, svi znaju nju, svi znaju da smo najbolji prijatelji i to je to, ni njoj ne odgovara da se nešto drugo piše - rekao nam je Anđelo.

Foto: Pink.rs

Iako nije želeo da komentariše ništa u vezi sa Teodorom i njihovim raskidom, nismo mogli a da ga ne pitamo da li je na pomolu neka nova romansa u njegovom životu:

Ne želim da komentarišem nikome ništa za Teodoru i tu celu priču, trenutno sam sam i uživam u slobodi - zaključio je maneken.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Autor: N. Vujčić

#Anđelo Ranković

#Rijaliti Zadruga

'