AKTUELNO

Ona mu je bila tiha patnja.

Bivše zadrugarke Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora, koje su svoju ljubavnu romansu otpočele u rijalitiju, sinoć su gostovale u emisiji "Zadruga, narod pita" i otkrile šta zaista misle o Dušku Radonjiću.

Foto: RTV Pink

Voditelj Darko Tanasijević pitao ih je da li su upoznate sa tim da je Duško nakon izlaska iz rijalitija znatno mlađoj devojci slao eksplicitne poruke.

Ništa čudno, pa on je živeo sa dosta mlađom devojkom od sebe - odgovorila je Matora.
Prokomentarisala sam prošli put da sam osetila tamo da on mene na neki način muva, šmeka, kako god. Bila je igra istine i neko ga je pitao ko mu se sviđa iz kuće. On je rekao četitri devojke, među kojima sam i ja - rekla je Sanja .

Foto: Pink.rs

Dok sam se presvlačila u garderoberu, bila je Goca tu. Ja kažem: "E Goco, pazi da neko ne naiđe samo da obučem veš". On u tom trenutku nailazi i Goca kaže: "Stani Sanja je gola, presvlači se", a on kaže: "Meni to ne smeta" - dodala je Sanja.

Foto: RTV Pink

Na Darkovo pitanje kako se osećala s obzirom da je u toj istoj kući živela njegova ćerka, koje je u isto vreme i Sanjina drugarica, Sanja je rekla da joj je bilo jako neprijatno jer je dosta stariji i pritom otac njene drugarice i da mu jednom prilikom to i rekla na šta je on odgovorio: " Ne gledam ja to tako."

Foto: Printscreen Youtube

Bio bi on sa mnom da može, ali ne može. Ovakvu devojku nikada nećeš imati! - poručila je Sanja Dušku.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: K. K.

#Drugarice

#Duško Radonjić

#Jovana Tomić Matora

#Ljubav

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'