AKTUELNO

Ne može da veruje šta ju je zadesilo!

Otac sina Miljane Kulić, Ivan Marinković danas je više puta u negativnom kontekstu pisao na svom profilu na Fejsbuku o ovoj bivšoj zadrugarki i ženi sa kojom ima dete, ali i o njenoj majci Mariji Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: Pink.rs

Marinković je čak napisao i kako se nikada ne zna i da će možda napraviti dete i svojoj tašti, odnosno Miljaninoj majci, što je Kulićevu veoma pogodilo i šokiralo. Miljana mu nije ostala dužna, pa mu je uzvratila objavom na svom Instagram nalogu.

Foto: Instagram

OPŠIRNIJE: BUKTI RAT: Marinković planira sina i sa Marijom Kulić? Miljana mu brutalno odgovorila, usijale se društvene mreže! (FOTO)

Ekipa portala Pink.rs kontaktirala je Miljanu Kulić, kako bi čuli šta ona ima da kaže na sve ovo. Kada smo je pozvali Miljana nam je odmah rekla kako je uspavala sina sa kojim provodi najviše vremena, a zatim prokomentarisala aktuelna dešavanja.

Foto: RTV Pink

Ja sam objavila to na mom Instagramu, a on to piše zato što čovek verovatno ne dobija pozive novinara već nekoliko dana. Mene kada zovu novinari kažem da ne želim da ga komentarišem i novinari ne pišu o njemu. Čovek više ne zna kako da privuče pažnju na sebe i piše razne gluposti da bi portali prenosili - priča nam Miljana.

Foto: E-stock

Ivan je u svojoj objavi na Fejsbuku napisao kako ga navodno Miljana i njena porodica progone u poslednje vreme, da se predstavljaju kao novinari i kako ne zna šta će da radi, a zatim je ispod napisao komentar koji se odnosio na Mariju Kulić.

Foto: Printscreen Facebook

Foto: Printscreen Facebook

Meni je ono da ga moja porodica uznemirava bilo smešno što je napisao. Mi ne možemo očima da ga gledamo! Bože mi oprosti što pričam tako. Moja majka ga je zvala posle toga što je napisao. Svašta mu je rekla preko govorne pošte, pošto ne sme da se javi. Do tada ga niko nije zvao. Jednom je on slao poruke mojoj majci, pitao da li mali s*sa. Ironične poruke je slao. Ja se ne čujem sa njim. On je blokiran kod mene i na Instagramu i na Fejsbuku. Ja ne mogu da verujem šta je pisao. Pozivi su mu blokirani, poruke su mu blokirane. Ja sam pokušala, htela sam, primila sam ga u bolnicu, ali vidim da sam sve uzalu radila - priča Miljana za Pink.rs

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: SLOBA ČUVA NEŠTO KIJINO? Ovo je morao da zadrži, Luna će PUĆI OD MUKE! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Ivan Marinković

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'