AKTUELNO

Bivše cimerke iz Bele kuće večeras dolaze u studio da komentarišu sve minule događaje, ljude, ali i situacije koje su usledile nakon rijalitija.

Večeras će od 23 časa na televiziji Pink biti emitovana još jedna epizoda emisije "Zadruga - Narod pita", u kojoj će učesnici najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima odgovarati na pitanja gledalaca koji su pomno pratili sva dešavanja devet i po meseci.

Foto: Pink.rs

U novom izdanju spomenute emisije gosti novinara i voditelja Darka Tanasijevića biće Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković. Nesvakidašnji par koji javnost nije ostavio ravnodušnim otpočeo je vezu u najpoznatijem rijalitiju "Zadruga", a iako su mnogi sumnjali da će njihova romansa opstati one su i dalje zajedno.

Foto: TvPink Printscreen

Teme koje su bivše zadrugarke ignorisale ili pokušavale da izbegnu gledaoci će zasigurno dodatno podgrejati. Kao i svake subote, gledaoci će moći da se uključuju i postave pitanja na broj telefona koji će biti ispisan na malim ekranima.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte više: ŠOK! Ceca uhvaćena kako se LJUBI SA NJIM! (FOTO)

Budite večeras od 23 časa uz televiziju Pink i ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije koja održava interesovanje milionskog auditorijuma skoro dva meseca posle završetka najgledanijeg rijalitija u regionu.

I. R

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'