AKTUELNO

Članovi "Lexington benda" pipremili su sjajno novogodišnje iznenađenje za sve svoje fanove i čitaoce portala Pink.rs.

Bojan Vasković, frontmen "Lexington benda", jednog od najpopularnijih muzičkih sastava na ovim prostorima, dugo je i temeljno sa svojim saradnicima i kolegama iz benda radio na novom muzičkom projektu koji će u samoj završnici 2016. godine pokloniti mnogobrojnim fanovima, a konačno je došao i taj dan.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

On je rešio da se video-porukom iz svog praznično dekorisanog doma obrati svim poštovaocima njihove muzike i čitaocima našeg portala, za koje je imao važno saopštenje.

Dragi prijatelji, sutra, 23. decembra, u petak, tačno u 20 časova moći ćete da pogledate spot za našu najnoviju pesmu "Ne postoji razlog". Nadamo se da će vam se dopasti spot i pesma. Veliki pozdrav od cele ekipe "Lexingtona" za sve čitaoce portala Pink.rs - rekao je miljenik ženskog dela publike, koji je kratak video-zapis snimio pokraj svoje okićene novogodišnje jelke.

Muzički znalci uvereni su u to da će i ova pesma "Lexington benda", kao i sve prethodne, postati veliki hit i u rekordnom roku osvojiti srca domaće publike, zbog čega svi oni koji već godinama prate popularni bend s nestrpljenjem očekuju premijeru novog singla koja je zakazana za sutra.

Autor: D. Tanasijević

#Bojan Vasković

#Lexington bend

#Pesma

#Pink.rs

#Premijera

#spot

'