AKTUELNO

Uživa da provodi vreme sa porodicom.

Kralj narode muzike Šaban Šaulić je za novi singl "Ti možeš sve" ukrstio je glasove sa svojom dugogodišnjom prijateljicom Zoricom Brunclik, a pri izboru ove pesme mu je pomogla njegova četvorogodišnja unuka Una, naslednica njegove ćerke Sanele Šaulić.

Unuka moja koja ima četiri godine i kada je Zorica počela to da mi pokazuje. Kada je počela drugi put da peva i moja unuka je sa njom zapevala. Odmah je naučila reči. Ona tako mala, a već je zapamtila reči, ja rekoh "ovo će sigurno biti dobro, neću pogrešiti" - rekao je kroz smeh Šaban.

Foto: Printscreen Youtube

Iza velikog pevača se krije i velika porodica kojom se on ponosi. Za kameru emisije "Premijera" otkrio da uživa u porodičnim čarima i slobodno vreme provodi sa svojim najmilijima.

Foto: Printscreen Youtube

Supruga Goca je velika podrša i oslonac pevaču, ali suprugovo srce deli sa njegovim unucima Unom, Emom i Lukom. Iako za sobom Šaban ima ogroman uspeh, on nastoji da takav status i održava, što znači da mu pevačka karijera oduzima puno vremena, pa je svaki trenutak proveden sa unucima dragocen.

Oni su ti koji moraju da mi je dovedu. Ilda je bila na moru, pa se nadam da će svaki dan da dođe, da njoj i njenom suprugu napravim ručak. Da dovede Emu i Unu. Una je do sada bila, a sada je red da dođe Ema - rekao je Šaban za kameru emisije "Premijera".

Foto: Printscreen Youtube

Šta je još kralj muzike rekao pred Premijernom kamerom o poslovnim planovima, ali i o svom privatnom životu možete detaljnije pogledati u narednom video-snimku.

Pročitajte još: SLOMLJEN OD BOLA: Gocin Raša se oglasio nakon UBISTVA NJEGOVOG I GOCINOG KUMA!

D. B.

#Ilda Šaulić

#Šaban Šaulić

'