AKTUELNO

Majčinstvo se nalazi na listi njenih životnih ciljeva.

Popularnu mladu pevačicu Milicu Pavlović ekipa najgledanije emisije o poznatima "Premijera" srela je na crnogorskom primorju.

On je pauzu između nastupa iskoristila da se odmori i uživa u čarima bazena u hotelu gde je odsela. Milica je ovoga puta progovorila o svom ljubavnom statusu, ali i o potencijalnom gospodinu pravom, koji se još uvek nije pojavio u njenom životu.

Foto: TvPink Printscreen

Navikla sam na svoju samoću i ne predstavlja mi problem to što sam sama. Ali svakako bi mi prijala jača, muška polovina pored sebe. Prosto da imate nekad u teškim trenucima da se oslonite na nekog iako znate da hodate kroz život same - rekla je pevačica.

Pavlovićeva je naglasila i da priželjkuje da se ostvari u ulozi majke, kao i da će to biti važna prekretnica u njenom životu i vest koja će je neizmerno obradovati.

Prvo da vidim kako da postanem mama i da nađem potencijalnog muškarca, pa ćemo pričati o tome. Svakako da na mojoj listi životnih ciljeva se nalazi i ta važna uloga životna, i dočekaću je punog srca i sa velikim ushićenjem - navela je Milica.

Pevačica nije mogla a da ne prokomentariše nedavni napad koji je preživeo njen kolega Darko Lazić, kada su dvojica nepoznatih muškaraca napala njega i njegovog vozača, Miljana Vračevića.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BILO NAM JE TEŠKO: Nakon što se konačno razvela od Slobe, Kija jedva SMOGLA SNAGE i otvorila dušu za Pink.rs

Što se tiče Darka, šokirana sam. Ne mogu da verujem da tako nešto može da se desi. Pevači su stalno na meti tih malo agresivnijih ljudi. Nisam uspela da se čujem sa Darkom zato što se ne javlja na telefon već par dana. Verujem da to nije bio nimalo prijatan događaj - rekla je Milica.

Kompletnu današnju emisiju "Premijera" pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Milica Pavlović

#Premijera

'